PIZZA BEPPE AMSTERDAM ROELOF HARTSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 194 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Amsterdam Roelof Hartstraat. Meer weten? Ontdek meer

18 mrt 2024 om 9:34 Super lekkere pizza en focaccia! Maar levering duurde heel lang...
17 feb 2024 om 20:43 De pizza’s waren dubbel gevouwen en helemaal kapot. De dozen waren door de bezorger dwars in de tas gestopt en de inhoud van de pizza’s was eruit gelopen. Jammer, want de smaak was goed. Slordig, ook te duur voor hoe alles was gepresenteerd.
20 jan 2024 om 10:39 It took just super long
14 jan 2024 om 20:30 Half of the pizza’s we received were burned. We have been waiting 1:40 hours. They told us only 40 minutes. So we are not happy!!! Don’t recommend to order here
6 jan 2024 om 10:47 Pizza buonissima, come in Italia. Ingredienti di ottima qualità!
9 dec 2023 om 8:55 Pizza was lauw en dubbel geklapt. Pizza was ok…te duur voor wat het was.
27 nov 2023 om 21:09 Smaak van de pizza was prima, maar hij was lauw, nog nauwelijks warm
13 nov 2023 om 8:48 Restaurant forgot to make the order. At least the delivery guy was super helpful, waiting for them and delivered ASAP. Pretty good pizza.
24 aug 2023 om 20:55 Waardeloos! De pizzadois was door de bezorger dwars in de tas gestopt rn niet plat, mijn pizza was daardoor dubbel geklapt en alles was eruit gelopen, de bezorger kon het weinig wat schelen toen ik er wat van zei, ik hoop dit nooit meer mee te maken
24 jun 2023 om 23:11 Pizza toppings were scarce and cheese very much in the middle. Order was not yet made when I arrived for pick up.
16 jun 2023 om 21:48 Als ik bij de bestelling laat weten waar mijn huis precies ligt, leg dan tenminste de bezorger uit waar mijn adres is zodat ik niet voor de zoveelste keer lauwe pizza’s krijg.
6 apr 2023 om 21:23 Om 16:30 voor bezorging om 18:15 gevraagd, om 19:30 werd het bezorgd, 1 uur en een kwartier vertraging :-(